Enrich & Elevate Eyeliner

En unik flydende eyeliner med to ender, der skaber effektfulde og forførende vinger med bare ét strøg.

Enrich & Elevate Eyeliner har en dramatisk kulsort formel og er virkelig langtidsholdbar. Det er den perfekte finish til ethvert øjenlook. Den er beriget med ICONIC Symlash Technology (en styrkende vækstaktiv ingrediens) og virker også til at give vipperne pleje. Takket være dens infusion med unikke Film Formers er der ingen udtværing, revner eller flager, når den er påført – bare en langvarig, sømløs finish.

Nøgleingredienser:

– Symlash: Vores bæredygtige Symlash-teknologi stammer fra mikroalger, som hjælper med at give næring til vipperne og forbedrer deres tykkelse og tæthed over tid.

– Film Formers: Disse smarte polymerer hjælper med at sikre, at din liner forbliver glat og langtidsholdbar, uden at den krakelerer eller flager i løbet af dagen.

– Carbon Black-pigmenter: For at opnå et intens farvemætning bruger vi kun de dybeste, mest kulsorte pigmenter, der forbliver jævne og glatte på øjenlåget hele dagen (og natten!) lang.

Sådan bruger du den:

Til nybegyndere (eller tykkere, mere effektfulde looks) skal du bruge Classic Tip til at tegne langs din øverste vippekant og vinkle børsten op mod din øjenbrynshale for at opnå en løftet, cat-eye finish.
Hvis du er mere trænet, er Fine Tip ideel til at opnå den perfekte præcision ovenpå din vippekant og skabe en skarp streg og vinge.

Miss Diva E logo

10%

Rabat på første køb

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Du kunne også være interesseret i...