– Lange, bukkede og fyldige panoramiske vipper

– Føles vægtløs på dine vipper!

– Kind-to-lashes-formel med Symlash®

– Mere end 7 ud af 10 forbrugere sagde, at vipperne så længere (73 %), mere voluminøse (71 %) og mere løftede (75 %) ud efter 4 ugers brug.

– Ultra sort formel – intet behov for farve!

Vi præsenterer ICONIC’s første mascara, der forlænger, bukker og løfter øjenvipperne med det aktive vækstmiddel Symlash® i den ægte ICONIC-formel!

Få voluminøse og fængende panoramiske vipper på få sekunder…

Tag dit vippe-game til et nyt niveau med Enrich & Elevate Mascara. Dette er et absolut makeup-must-have, der ikke bare løfter og forlænger for at give dig større, mere intense øjne – men som også omfavner dine vipper med plejende ingredienser for op til 14 timers holdbarhed* OG hjælper dig med at få permanent længere og mere fyldige vipper. Faktisk sagde 76 % af kunderne, at deres naturlige vipper havde det bedre efter 6 uger*… og det synes vi er ret ICONIC! Kort sagt bliver dine vipper lidt mere GORGEOUS for hver anvendelse.

Hvad er det?

Farvel til glansløse vipper – goddag til lange lækre vipper! Gør dig klar til at udnytte dine vippers fulde potentiale! Denne ICONIC-innovation er den moderne måde at bruge mascara på – en vægtløs formel, der stadig giver effekt – og som plejer og beriger vipperne ved hver påføring; 76 % af forbrugerne sagde, at deres vipper så sundere ud efter 6 uger*. Det er mascaraen, der bare bliver ved med at give!

Hvad gør den?

Den innovative, buede flexi-wand hjælper med at gribe fat i hver eneste lille vippe og omslutter den med den styrkende og vækstfremmende Symlash®-formel og kraftige sorte pigmenter. Vipperne efterlades separerede, lange og mere fyldige – med en blød, fleksibel finish. Det er en moderne, langtidsholdbar og effektfuld mascara, der giver dig et vågent og friskt look.

Anvendelse:

For det bedste resultat skal du starte ved roden af dine vipper og trække mascaraen ud mod spidserne i en sidevers bevægelse. Dette sikrer, at de 9 produktfyldte børsterækker hægter sig på hver eneste vippe. Påfør både på de øverste og nederste vipper for at opnå et langt og fjeragtigt look. Er du til supervolumen? Læg op til tre lag mascara for at få ægte bambi-vipper.

Miss Diva E logo

10%

Rabat på første køb

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Du kunne også være interesseret i...