Makeup

Vi forhandler makeup produkter fra Iconic London og Vita Liberata.

Vita Liberata.

Vita Liberata er et brand af luksus selvbruner produkter, skabt af Alyson Hogg i 2003. Brandet fører bl.a. lotion, blur, mist, foaming tan water, mousse og mere. Virksomheden startede med missionen om at skabe fantastiske high-end luksus selvbrunere, så du kan nyde en naturlig glød året rundt. Vita liberatas luksuriøse serie giver din hud glødende resultater hver gang!

Det var i Nord Irland, hvor det hele startede i 2003. Virksomheden har sidenhen vundet priser for sine produkter bl.a. ved Danish Beauty Award 2012 og bliver i dag forhandlet over hele verden.

Iconic London

Iconic London startede med en makeup artist’s drøm, som blev til et globalt beauty brand med over 1,5 millioner fans. Makeup inspireret af makeupartister og vist i Vogue, samt båret af Khloe Kardashian. Iconic London ønsker at sætte meget mere glød på hverdagen og det må man sige de formår med deres fantastiske makeup serie. De ønsker at være førende indenfor makeup og intet kan stoppe dem. Du finder de lækreste produkter og kan mikse det hele, som du ønsker.