WE GLOW AGAIN samler ICONICs bedst sælgende Prep-Set-Glow & Illuminator, Lip Plumping Gloss, Triple Threat Mascara plus en drømmende Dewy Glow Highlight i en lyserød kosmetikboks.

Brugsanvisning:
WE GLOW AGAIN indeholder alle dine essentielle elementer, der sikrer, at din glamour er ICONIC hver gang, og er perfekt til at skabe hverdagens friske ansigtslook imens den garanterer, at du vil ACE YOUR BASE (seriøst, Dewy Glow Highlighter vil tage din hud til nye højder) hver gang du tilføjer dit GLAM. 

Sådan bruger du den: ‘We Glow Again’ indeholder fem essentielle ICONIC-produkter, der skal prøves, så du er garanteret glamour hver gang…

Brug den prisbelønnede Prep-Set-Glow til at forberede huden til makeup, genopfriske din glamour på farten og tilføre øjeblikkelig fugt og glød fra top til tå.

Et ICONIC-look er ikke komplet uden Illuminator. Den flydende metalliske highlighter er perfekt at tilføre på de områder, du virkelig ønsker at fremhæve, og kan bruges på kindben, brynben, næseryggen, amorbuen og decolletage for at give din make-up en utrolig glød.

Dewy Glow Highlighter vil bringe din teint op på et nyt niveau takket være den ikoniske, lysreflekterende perleformel, der hjælper med at løfte og oplyse din hud og efterlader dig strålende. Du kan også bruge den på læberne og øjenlågene for at opnå en frostet, ultraglinsende festfinish.

Triple Threat Mascara er den mascara, du har brug for for ultra-fluffy, va-va-voom volumenvipper. Uanset om du bruger falske eller elsker naturlige vipper: løft, forlæng og giv volumen med vores bedst sælgende mascara. 

Ethvert festlook har brug for en glossy læbe som afslutning, og det er her, Lip Plumping Gloss i Feeling It kommer ind i billedet. Den perfekte nude-farvede nuance i varme toner, som du kan bruge alene eller lægge over din yndlingslæbestift.

Miss Diva E logo

10%

Rabat på første køb

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.