Iconic London, Lip Plumping Gloss giver dig fyldigere læber med en ultimativ kombination af en ikke klistret gloss og plumper. Højglansformlen er tilsat en biometrisk peptid, som går ind og hjælper den naturlige kollagen produktion med at give mere definerede og fyldige læber.

Iconic London, Lip Plumping Gloss indeholder nærende aloe vera og tonende grøn kaffeolie, som holder dine læber bløde og glatte. Den indeholder også frisk methol og frescolat, som giver en kølende og forfriskende fornemmelse på læberne. Samtidig er den beriget med ingredienser, som giver fugt og fylde for et defineret udseende.

Iconic London, Lip Plumping Gloss er ikke testet på dyr, parabenefri og 100% vegansk. Den har en frisk mintduft. 5 ml.

Fås i 8 transparente nuancer, der matcher alle hudtoner; fra taupe til mørk kirsebær. Brug den alene for et hurtigt boost, eller læg den over din læbestift for at give mere volumen.

Serien består af følgende varianter:

“Nearly Nude” en blød taupe
“Peek-a-Boo” en lys rosa
“Lovestruck” en mellemrosa.
“Sweet Talk” lys sliklyserød
“Tickle Your Fancy” en lys, fløjlsblød fersken
“Feeling It” en brun nude
“Not Your Baby” en lys pastellyserød

Anvendelse:

Påføres med den ultrabløde applikator. Dens vinklede svampeapplikator giver præcis påføring og fanger den perfekte mængde produkt. Stryg den på bare læber, eller læg den over din yndlings-lipliner eller -læbestift for at tilføje definition og glans. Den ideelle afslutning på et glansfuldt ICONIC-look.

Miss Diva E logo

10%

Rabat på første køb

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!