Naturys

I mere end 50 år har Naturys mestret kunsten at fremstille økologisk certificerede hudpleje- og skønhedsprodukter i farmaceutisk kvalitet.
Alle produkter er certificerede ICEA Organic, Vegansk, Metal testet, og Cruelty-free.
Produkterne indeholder INGEN syntetiske konserveringsmidler, farvestoffer, alkohol, GMO, SLS, Parabener, syntetiske emulgatorer, petroleum, PEG, PPG, Silikone eller Dioxiner.
Naturys blev grundlagt i 1968 i Rovigo, Italien og er førende inden for produktion af økologisk certificeret kosmetik samt hudplejeprodukter til hudens sundhed og skønhed.

Emballagen er produceret af genbrugspapir og der bruges papir karton og emballager fra FSC certificering. Glasflasker og plastflasker er genanvendelige og der produceres ingen skadelige emissioner i atmosfæren under produktions cyklussen. Spray produkter indeholder ikke drivmidler.
Alle ingredienser af høj kvalitet kommer udelukkende fra Italien.
Naturys – Italiensk skønhed – naturligvis.

Kulde, vind, forurening er nogle af de udfordringer som sensitiv og reaktiv hud skal møde hver dag.

Sensitive-linjen er komplet og giver intens og øjeblikkelig lindring og reducerer re-aktiviteten af sart og intolerant hud med blødgørende og beroligende aktive ingredienser der stimulerer hudens mikrocirkulation. Sensitive-linjen er formuleret med Bisabolol, Niacinamid, Nasturtium og Peptider, som er grundlæggende for at beskytte forstærke og regenerere hudens barriere.
Natùrys Face Moisturizing produkt linje omfatter produkter med originale formuleringer, udviklet til at fugte og sikre huden elasticitet dybt nede, samt sikre hudens regenerering der vil give en hud med en blød og glat tekstur. Fugt er grundlæggende for velvære og skønhed i ansigtshuden.
Moisturizing linjen indeholder Vine Sap, panthenol, peptider og Celery stem cells, hyaluronic acid, peptide AT5. Det fremmer hydrering, mikrocirkulation, elasticitet og blødgør huden.