Hyaluron filler

Filler til læber, rynker, dobbelhage, mesoterapi

Læbe forstørrelse, nasolabiallinjen (fra næse mod mund), marionetlinjen (fra mundvig til hage), bekymringsrynken.Dobbelt hage og mesoterapi/skin booste kan også udføres med hyaluron pen.Indslusning af Hyaluron Filler i læber er i flere år foregået med kanyle. Altså en invasiv behandling, da huden penetreres. Og vel at mærke kun lovligt udført af autoriserede læger og sygeplejersker.

Hvordan virker Hyaluron Pen ?
 

Med den nye Hyaluron Pen, kan filler nu udføres medkomprimeret luft uden at penetrere huden. Dette er en non-invasiv behandling(dvs. uden nåle). Derved kan behandlingen udføres af kosmetologer, kosmetikere og andre behandlere med forstand på læbens anatomi og effekten af hyaluronfillers. Dette læres på et grundigt kursus under ledelse af erfarne behandlere, der ved hvad de har med at gøre. Hyaluron Pen har indbygget et trykkammer, som pumpes op med et håndtag. Blot et enkelt tryk med håndtaget gør, at den er i stand tilat sende filler eller serum afsted med 6,5 bars tryk og 220 meter pr. sekund. Filler eller serum presses derved gennem huden og ned i dermis. Faktisk på en mere effektiv måde, end med kanyle, som placerer en dråbe affiller på mange små steder og masseres ud i et større område. Med Hyaluron Pennen spredes filleren mere ud i dermis laget og leverer et mere jævnt resultat

Hvor lang tid holder en filler.? 

En filler til læber er en ikke-permanent filler med hyaluronsyre,som naturligt findes i vores hud og som forsvinder over tid.Der kan være forskel på hudstruktur og alder. Derfor kan der ikke gives en eksakt tid eller garanti for holdbarhed. Dog en tommelfinger regelpå 4-6 måneder mellem behandlinger, hvis du ønsker en konstant synlig læbeform.

Gør det ondt? 

Behandlingen er næsten smertefri. Der lyder et kort smæld når filler bliver presset ind i huden.Får jeg mærker efter behandlingen?Der kan muligvis opstå rødmen, hævelse og blå mærker, men dette er forbigående

Efter behandlingen 

Vi anbefaler at tage den med ro, ikke ligge i solarium, sauna eller træne intensivt, da man sveder meget i ansigtet. Ansigtsmassage bør undgås.Afrens forsigtigt ansigtet om aftenen, uden at trykke og gnubbe omkring behandlingsstedet.