Gua Sha Lifting behandling

Lifting Gua Sha er det sunde alternativ til botox. Der er ingen nåle, men til gengæld er det en skøn ansigtsbehandling, hvor der indgår behandling med Gua Sha,Silicone Cupping og Japansk  ansigtsmassage teknikker.

Gua Sha er en ældgammel, kinesisk ansigtsbehandling, hvor man anvender specialiserede healingsredskaber til huden i ansigtet og på hals og nakke. Gua Sha forbedrer blodcirkulationen, fornyer glød i ansigtet, aktiverer cellerne, så ansigtet genvinder sin elasticitet, samt reducerer rynker og fjerner/ mindsker mørke rander og poser under øjnene.

Cupping* er den anden del af behandlingen. Cupping i ansigtet bruges kosmetisk, hvad enten det er et farveløst og mat ansigt der mangler kulør eller har fået fine linjer og rynker. Cupping giver smuk og blød hud, da det, udover at rense bindevævet, skaber en utrolig cirkulation og tilfører ilt og næring til hud, muskler og bindevæv.

Den tredje og sidste del af behandlingen er Japansk Lifting. Japansk Lifting er en traditionel japansk ansigtsbehandling, hvor trykpunkter i ansigtet er forbundet til vores indre organer i kroppen. Ubalancer i organerne registreres i ansigtet som fine linjer, rynker og poser ved øjnene. Ved hjælp af akupressur på trykpunkterne i ansigtet stimuleres organerne i kroppen og langsomt forsvinder de fine linjer, rynker og poser. Ansigtsmassagen fjerner samtidig væske, og øger blodcirkulationen i ansigtshuden, hvilket gør at affaldsstoffer fjernes og kollagen- og elastinproduktionen påvirkes.

Behandlingen afsluttes med kølige Rosa Kvarts sten, som er helt igennem afslappende og er superskønt efter huden er blevet opvarmet af ansigtsmassagen.

Der anbefales, at man tager en kur på 8 behandlinger med 1 uge til 10 dages mellemrum.

Miss Diva E logo

10%

Rabat på første køb

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!