Førte mærker

Acryl og Gelé: Siden 1979 har CND udviklet banebrydende professionelle produkter, behandlinger og uddannelse til den professionelle neglebranche og anses for at levere den absolut bedste kvalitet på markedet. Hos Miss Diva E – Nails & Females arbejdes der både i CND Acryl og Gelé. Vi bruger det produkt, der er bedst egnet til netop dig, for at opnå den flotteste og mest holdbare negleforlængelse. CND produkter laver den stærkeste kendte binding til naturneglen.

Shellac®: Er du træt af at have påført neglelak, siddet stille og rolig længe, for at være sikret en tør lak, men alligevel ende op med ridser eller mærker kort tid efter? Så er CND Shellac® løsningen. Shellac® hærder ved UV-lys og er helt tør efter behandlingen, hvorfor du lige efter en behandling med Shellac® kan stikke hænderne i tasken eller fødderne i skoene og stadig være sikret et perfekt og langtidsholdbar resultat – uden ridser og mærker.

Solar Oil: Solar Oil er et must, så dine negle holder sig så pæne som muligt – så lang tid som muligt. Olien trænger igennem både negle- og hudoverflader, så dine negle og neglebånd får det fulde udbytte af de blødgørende, nærende, fugtgivende og beskyttende ingredienser og er med til at forsegle forstærkningen til naturneglen. Brug altid den udleverede olie mindst 2 gange dagligt.

Vinylux lak: Vinylux er et innovativt laksystem, der sikrer en 7 dages holdbarhed uden ridser og afskalning, når lakken bruges sammen med Vinylux Weekly Top Coat. I modsætning til den traditionelle neglelak, der i gennemsnit tørrer på 20-40 minutter, tørrer Vinylux fuldstændigt på kun 8,5 min. Vinylux fjernes nemt og effektivt med almindelig acetonebaseret neglelakfjerner – optimalt med CND Nourishing Remover. Vinylux indeholder naturligvis ikke formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater.

Eyelash Extensions/Vippeforlængelse: Vippeforlængelse bruges til alle aldre, anledninger og i hverdagen – lige fra konfirmanden, med et par ekstra hår i yderste kant, som giver et sødt og naturligt look eller flere hår til et mere fyldigt og imponerende eller glamouriøst udseende. Kunstvipperne limes på et hår ad gangen i forlængelse af de eksisterende øjenvippe hår og falder først af, når de naturlige øjenvipper falder af. Eyelash Extensions holder i op til 5 uger og giver dig flotte øjne døgnet rundt, helt uden brug af make-up.

Lash Lift Lash Lift er for dem som fortrækker en mere naturlig måde at få vipperne til at syne længere og give mere volumen, samtidigt med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6-8 uger.

PMU – Semipermanent make-up Organisk permanent make-up er en af de mest efterspurgte behandlinger i skønhedsbranchen. Og det er der mange gode grunde til. Blandt andet indeholder det hverken tungmetaller, alkohol eller parabener og samtidig er det fri for jern-oxider, så der ikke fremkommer et rødligt eller blåligt skær. Vi bruger produkter fra LaBina Permanent Makeup Danmark fordi det er ORGANISK og dokumenteret efter EU-reglement.

PMU behandlinger kan godt medføre lidt rødme i huden, men du kan både køre bil og arbejde samme dag som behandlingen udføres. Husk at smøre aftercare salve på det behandlede område, og giv det ro. Det er afgørende at området skånes den første måned, hvis resultatet skal holde længst tid. Pil ikke i sårskorpen, da det kan skade pigmenternes holdbarhed og kvalitet. Undgå sauna, svømning i svømmehaller, solarium og ekstremsport 14 dage efter behandlingen, da det kan forringe pigmenternes effekt og holdbarhed. Vi anbefaler min. 2 behandlinger for opnåelse af optimal effekt.

Lip Filler maske fra hemeracosmetics.dk. En filler maske proppet med hyaluronsyre som gennemfugter dine læber og binder væsken til vævet, således at dine læber synligt bliver fyldigere. Masken bruges regelmæssigt en gang om ugen for det bedste resultat. Masken er 100% vegansk og ikke testet på dyr. Derudover indeholder masken hydrolyzed collagen som reparerer sprukne og tørre læber. Kan osse anvendes af gravide og ammende.

RevitaLash – En fantastisk serum som giver dig længere og fyldigere vipper på rekord tid. Samtidig er den så mild og skånsom for øjet, at selv de sarteste øjne kan bruge den. Brug RevitaLash hver aften inden sengetid, som en flydende eyeliner helt ned til vipperoden. Allerede efter 2-4 uger begynder du at se en ændring og ved ca 4-8 ugers brug får du det fulde resultat.

SugarBearHair vitaminer – Vitaminer der giver dig alt hvad du behøver, for at gro det sundeste, længste hår som overhovedet muligt. SugarBearHair vitaminerne plejer dit hår indefra, sørger for generel sundhed til dit hår, din hud og dine negle. Vitaminerne øger hårets styrke, forbedrer hårets elasticitet og sørger for, håret ikke knækker, fælder unødigt og mindsker hårtab. Vitaminerne kan spises af både mænd og kvinder. Der er ikke nogen påviste bivirkninger ved vitaminerne, men vi anbefaler du læser indgredienslisten for at sikre dig imod noget i vitaminerne, der giver dig overfølsomhed eller allergisk reaktion.