Jeg tilbyder lang række behandlinger målrettet Bryn og Vipper, jeg sætter en stor ære i skabe bryn og vipper, der stemmer overens med dine ønsker og behov, og som opretholder et højt professionelt niveau. Derfor er god kommunikation vigtig for en god oplevelse, jeg begynder altid med en indledende snak om, hvilket resultat du ønsker og vejleder dig i forhold til form og farve. På den måde opnår du det bedst mulige resultat, der klæder dig og dine ansigtstræk bedst.

Se mine bryn og vippe behandlinger herunder:

Bryn- og Vippebehandlinger

Lash Lift inkl. farve af øvre vipper

Lash Lift & Farvning af vipper er et naturligt alternativ til eyelash extensions. Lash Lift er et semi-permanent buk af dine egne vipper, der åbner øjnene op og giver dig fornemmelsen af længere vipper, der forbliver bukket. Denne behandling inkluderer farvning af vipper, der gør dine vipper mørkere og giver dig en fornemmelse af længere, tykkere og mørkere vipper. Du kan endog undgå daglig brug af mascara og vippebukker.

Brow lift (uden farve)

Løft af bryn så de sidder flot og du selv er fri for at bruge tid på det hver morgen.

Brow lift inkl. farve af bryn

Jeg retter, farver og løfter dine bryn så du får et flot og markeret resultat, der rammer dit ansigt og øjne ind.

Ideelt til dig, der gerne vil have flotte bryn uden at behøve at tegne dem op eller sætte dem med en brow gel.

Ret Bryn med pincet eller voks

Slip for besværet med selv at plukke løs, jeg sørger for at få styr på øjenbrynene hurtigt og skånsomt. 

Ret & Farve Bryn

Bryn Farvning inkluderer farvning af dine bryn og giver dig et mørkere og mere markeret øjenbryn, og giver dig en oplevelse af bryn med mere fylde og tæthed.

Ret & Farve Bryn – Vipper

Retning & Farvning af Bryn & Vipper inkluderer farvning af dine bryn og vipper, samt tilretning af dine naturlige bryn. Behandlingen giver dig et mørkere og tættere-udseende bryn og mere fyldige og mørke vipper. Retning & Farvning af Bryn & Vipper giver mere udtryk til dit ansigt og rammer dine øjne ind for et mere intenst udtryk, der gør mascara og brynblyanter overflødige.

Farvning af vipper

Vipper Farvning behandlingen inkluderer farvning af dine vipper, der giver et mørkere og mere markeret resultat og fornemmelsen af længere og tykkere vipper. Lash Tint åbner op for din øjne og rammer dem ind for et mere intenst udtryk.

Miss Diva E logo

10%

Rabat på første køb

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!